A nailscenter.hu oldalon a vásárlási lehetőség megszünt!

Átirányítjuk Önt a Műkörömplázára!Art Gel festőzselé - Art Purple (5ml)

Nyomtatás
A festéshez alkalmazható színes zselék új generációja, a díszítések szerelmeseinek. Extrém erősen pigmentált, sűrű, fixálásmentes festőzselé, mely nagyon vékonyan is fed.
Fogyasztói ár2480 Ft

Egyáltalán nem folyik vagy mozdul el, még hosszú idő eltelte után sem. Bármeddig dolgozhatunk vele, azaz korlátlan ideig díszíthetünk.

Használhatod a népszerű One Move egymozdulat technikához, zselés festéshez és vékony vonalak festéséhez, kontúrozáshoz is. Az Art Gel festőzselékkel a színátmenetek sokkal homogénebbek, az elkészült minták pedig hihetetlenül élénk színűek és élethűbbek. UV és Led fényre is köt.

Kötésidő: UV lámpában 3-4 perc, LED-ben 2-3 perc

16 színben szerezhető be: három alapszín – sárga, piros és kék –, illetve fekete, amellyel sötétítünk és fehér, amellyel világosítunk, öt szuper neon szín: zöld, narancs, sárga, korall és pink, valamit a dögös nyári Baby Pink, Fuchsia és Magenta party-színek után megérkezett az olíva, barna és lila árnyalat is.

CN Tipp:

Extra vékonyan használd, hogy átkössön az anyag - minimális mennyiség elég az ecseten!
Az Art Gel festőzselét kizárólag díszítésekhez használd! Teljes felületen és szabadszélhez a Royal Gel zselék a legjobbak.
Szivacsfejű ombre ecset segítségével tökéletes színátmenetek készíthetők Art Gel festőzselékkel!
Köttesd LED lámpában a gyorsabb munka érdekében!